Vi gir deg det lille ekstra

Trenger du elektriker? Vi hjelper deg!

Våre kundeforhold starter med en uforpliktende befaring av det som skal gjøres. Vi kartlegger deretter kundens ønsker og behov, sammen med hva som er de mest funksjonelle og estetiske løsningene. Deretter utarbeider vi et prisoverslag og arbeidsplan.

El-sjekk

Vi tilbyr grundige og pålitelige elektriske inspeksjoner for å sikre at dine elektriske systemer er trygge og i samsvar med gjeldende forskrifter. Vårt team av sertifiserte elektrikere er klare til å hjelpe deg med å opprettholde en sikker og pålitelig elektrisk infrastruktur.

Les mer →

Solcelle

Solenergi har blitt stadig mer populært som en bærekraftig og kostnadseffektiv energikilde. Solcelleanlegg er en ren og miljøvennlig måte å generere elektrisitet på. I tillegg til å være miljøvennlig kan solceller også hjelpe deg med å redusere strømregningene dine.

Les mer →

Belysning

Skap den perfekte atmosfæren og funksjonaliteten for ditt hjem eller bedrift ved hjelp av innovativ belysning! Uansett om du trenger hjelp med belysning til hjemmet, kontoret eller utendørsområdet, er våre erfarne eksperter her for å hjelpe deg med å oppfylle dine behov og ønsker.

Les mer →

Smarthus

Utforsk spennende muligheter for å forvandle ditt hjem til en intelligent og høyst tilpassbar oase. Enten du er nybegynner innen smarthusverdenen eller allerede har erfaring med smarte enheter, har vi løsningene som vil hjelpe deg med å automatisere og optimalisere din hverdag.

Les mer →